Wij zorgen dat uw sloopwerk vakkundig gerecycled wordt
Genadeloos effectief

Een allround sloop- en recyclingbedrijf uit Hengelo

Wij bieden uiterst scherpe tarieven voor alle sloop-, demontage- en recyclingwerkzaamheden van bedrijven en particulieren. Dit werk verrichten we in heel Nederland. Het gebeurt vakkundig en volgens de regels. Het afvalmateriaal nemen we graag voor u mee, dan zorgen we dat het milieuvriendelijk wordt verwerkt.

Meer dan 250 sloopopdrachten per jaar

Met de juiste afvalscheiding is recycling haalbaar

Jaarlijks werken wij voor meer dan 250 kleine en grote klanten die stuk voor stuk bijzonder tevreden zijn over ons snelle en betaalbare sloopwerk, gecombineerd met een nette manier van recyclen. Klanten maken als een lopend vuurtje reclame voor ons werk.

Een vast team van hechte medewerkers

Wij zijn als team heel goed op elkaar ingespeeld. We werken daardoor vliegensvlug en uitzonderlijk efficiënt. Ons contact met de klanten verloopt prettig, mede door onze servicegerichte houding en onze extra aandacht voor de behoeften van de klant.


Een billijke deal
Het draait er voor ons om dat we u voor een goede prijs het beste werk leveren. Daar werken wij continu aan. We houden onze overheadkosten op alle mogelijke manieren laag, waardoor onze offertes vriendelijke getallen bevatten.

Snelle recycling van sloopafval door heel Nederland
Laat sloopwerk over aan sloopbedrijf Kalker Recycling

De offerte snel geleverd

Wij hebben 7 dagen per week iemand voor u klaar zitten om uw offerte-aanvraag in behandeling te nemen. Meestal ontvangt u de opgave op de dag zelf, maar zeker binnen 24 uur. Uiteraard zijn de offertes vrijblijvend. Alle kosten staan er op aangegeven, en die zijn zeer schappelijk.

Doe een aanvraag