Wij doen 4 tot 5 sloopklussen per dag
Genadeloos effectief

Al het sloop- en recyclewerk voor bedrijven en particulieren

Kalker Recycling voert diverse taken snel uit, voor klanten in heel Nederland. Bekijk hier enkele voorbeelden van onze vele diensten.

Bij sloop hoort recycling

Badkamer slopen

Wilt u uw badkamer laten slopen en recyclen? Kalker Recycling zorgt ervoor dat uw ruimte binnen een dag helemaal casco wordt opgeleverd. We voeren al het materiaal geheel voor u af en scheiden het voor recycling.

Wij voeren alle sloop- en recyclingklussen netjes voor u uit

Behang verwijderen

Het verwijderen van behang is een lastige, tijdrovende en niet altijd even fijne klus om uit te voeren. U kunt zelf aan de gang gaan met een plamuurmes en een emmer water, maar u kunt het ook aan een professional overlaten.

Laat uw sloopwerk doen door Kalker Recycling

Betonvloer slopen

Het slopen van een betonvloer, kunt u als particulier vaak niet zelf. Weinig betonvloeren zijn met een handmoker in stukken te slaan. Kalker Recycling heeft de apparatuur en de expertise om dit van u over te nemen.

U zoekt een vakkundig sloopbedrijf? Kalker Recycling doet het voor u

Caravan slopen

Kalker Recycling sloopt alle caravans op een natuurvriendelijke manier, en voert ze netjes verdeeld op materiaalsoort voor u af. Van kleine toercaravan tot grote stacaravan of chalet, we doen alles snel voor u.

Wij zorgen dat uw sloopwerk vakkundig gerecycled wordt

Keuken verwijderen

Heeft u plannen voor een nieuwe keuken, of bent u aan een andere verbouwing toe? Kalker Recycling verwijdert uw keuken vakkundig en snel. Eventuele apparatuur, wandtegels en vloer voeren wij netjes voor u af.

Met de juiste afvalscheiding is recycling haalbaar

Muur slopen

Op een dag breekt het moment aan waarop u behoefte heeft aan meer ruimte. Het slopen van een tussenmuur is daarvoor een eenvoudige oplossing. Kalker Recycling doet het werk, en voert de rommel graag voor u af.

Snelle recycling van sloopafval door heel Nederland

Plavuizen verwijderen

Kalker Recycling verwijdert en transporteert alle soorten plavuizen, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Ook als deze zijn gelijmd of in cement gelegd, voeren wij het sloopwerk netjes uit. Vloerverwarming en dekvloer worden behouden.

Laat sloopwerk over aan sloopbedrijf Kalker Recycling

Vloerbedekking verwijderen

Gaat u zelf uw vloerbedekking verwijderen, of schakelt u liever iemand in met de juiste tools en ervaring? Wij voeren de klus snel, vakkundig, netjes en goedkoop voor u uit. Eventueel recyclen we het materiaal.

Wij doen 4 tot 5 sloopklussen per dag

Wilt u Kalker Recycling uw sloopklus laten uitvoeren?

Vraag een offerte aan